Borlänge Scoutkår

Restaurangchansen 2020-2021

Borlänge Scoutkår kommer även denna höst att sälja Restaurangchansen-häften. Det är ett häfte med massor av kuponger ”2 för 1” på restauranger, kaféer och andra aktiviteter i Borlänge och Falun. Det finns också en hel del kuponger som gäller för kläder, färg, smycken mm. Ett häfte kostar 260 kr, och för de häften som säljs de första veckorna på terminen får scoutkåren 130 kr per häfte.
Giltighetstiden är även den här gången ett år, från september 2020 till augusti 2021.

Häftet finns även i år också digitalt. Det innebär att man i stället för det fysiska kuponghäftet laddar ner en app i mobilen, köper en kod som man registrerar och sedan finns samma kuponger i telefonen i stället. Ett häfte kan delas av två telefoner.

Vår förhoppning är att kunna sälja minst två häften/familj.
Det här året med bland annat inställd loppis är det extra viktigt att hålla igång de sätt vi har att få in pengar till verksamheten samt gynna både lokala företag och er scouter.

Några exempel på restauranger och affärer som är med i årets häfte:
American Takeaway, Subway, Pizza Hut, Harrys (luncher och extra rabatt på en större nota), Intersport, Lyko, Twilfit, Scorett, Flügger Färg, Väskcentrum, och många andra.

Det finns också kuponger som gäller t.ex. curling, apotek, liftkort och bilvård.
Julbord på Hyttstugan, frukost och övernattning på First Hotel Brage, nyårsmeny från Dalasalen, rabatt hos ICA Slätta samt Falan och entré till 2047 Science center är ytterligare några exempel.

Det går bra att titta på www.restaurangchansen.se och klicka vidare på Material och sedan Dalarna för att se vilka kuponger som finns i häftet.

Beställning:
Beställ dina häften så snart som möjligt, helst via e-post. Vi kommer att dela ut dem till er som beställt så fort vi kan från 1 september.

Skriv gärna både förälders och scoutens namn i beställningen, samt avdelning.

Frågor och beställningar:

Maria Wikblad (TG-scouter)
0243-85411, 073-094 84 76
stig.wikbladtelia.com
Jonas Wittink (Sifferbo-scouter)
070-768 79 38
jonaswittinkgmail.com

Ladda hem informationsbrevet.


© 2003-2019 Borlänge Scoutkår. Pär Högberg