Borlänge Scoutkår

Restaurangchansen 2012-2013!

Borlänge Scoutkår kommer även i höst att sälja Restaurangchansen-häften. Det är ett häfte med massor av ”2 för 1” och ”1 för ½” -kuponger på restauranger, kaféer och andra aktiviteter i Borlänge och Falun. Ett häfte kostar 200 kr, och för de häften som säljs de första veckorna på terminen får scoutkåren 100 kr per häfte.

Vår förhoppning är att kunna sälja minst två häften/familj.

Några exempel på restauranger i Borlänge som kommer att vara med i höstens häfte är bl. a. Subway, Maximgrillen, McDonalds, Borlänge GrillHouse, Werners restaurang, Dala Indiskt kök, American TakeAway, Almas café och många andra. Det finns också kuponger som gäller t.ex. gym, bowling och biltvätt.

Det går bra att titta på www.restaurangchansen.se och klicka vidare på Material och sedan Falun/Borlänge för att se vilka kuponger som finns i häftet.

Förhandsbeställning:
Du som redan nu vet att du kommer att vilja ha ett häfte får gärna höra av dig redan nu i vår eller sommar till mig, så ser jag till att ni får det så fort de levererats till oss. Giltighetstiden börjar den 1 september, så jag hoppas att vi kan dela ut dem så nära det datumet som möjligt.
Skriv gärna både förälders och scoutens namn i beställningen.

Hoppas att alla får en riktigt härlig sommar med många underbara minnen att ta med till hösten!

Borlänge scoutkår

Maria Wikblad
0243-85411
stig.wikblad@telia.com


© 2003-2019 Borlänge Scoutkår. Pär Högberg