Borlänge Scoutkår

Restaurangchansen 2014-2015!


Borlänge Scoutkår kommer även denna höst att sälja Restaurangchansen-häften. Det är ett häfte med massor av ”2 för 1” och ”1 för ½” -kuponger på restauranger, kaféer och andra aktiviteter i Borlänge och Falun. En nyhet sedan förra året är att det också finns många rabattkuponger för inköp av kläder, färg, smycken mm. Ett häfte kostar 220 kr, och för de häften som säljs de första veckorna på terminen får scoutkåren 110 kr per häfte.

Giltighetstiden är även den här gången ett år, från september 2014 till augusti 2015.

Vår förhoppning är att kunna sälja minst två häften/familj.

Några exempel på restauranger och affärer i Borlänge som är med i årets häfte: Subway, O´Learys, Maximgrillen, Borlänge GrillHouse, Dala Indiskt kök, Matlagarna, American TakeAway, Kvarnsvedens konditori, Bibliotekets café, BikBok, Clas Ohlson, Glitter, KappAhl, Stadium, Stormberg, Vestli´s Fiske och många andra. Det finns också kuponger som gäller t.ex. gym, curling, hyrfilm, och biltvätt.
Julbord på Geschwornergården eller julbordslunch på Gamla Staberg är två exempel av de som ligger i Falun.

Det går bra att titta på www.restaurangchansen.se och klicka vidare på Material och sedan Falun/Borlänge för att se vilka kuponger som finns i häftet.

Förhandsbeställning:
Du som vet att du vill köpa ett häfte, eller fler(!), får gärna höra av dig så snart som möjligt. Vi kommer att dela ut dem till er som beställt så fort vi kan efter leverans. Det är sagt att vi ska få dem den första veckan i september, så det hoppas vi på.

Skriv gärna både förälders och scoutens namn i beställningen, samt avdelning.

Frågor och beställningar:

Maria Wikblad
0243-85411
stig.wikbladtelia.com


© 2003-2019 Borlänge Scoutkår. Pär Högberg