Borlänge Scoutkår

Restaurangchansen 2021-2022

Borlänge Scoutkår kommer även denna höst att sälja Restaurangchansen-häften. Det är ett häfte med massor av kuponger ”2 för 1” på restauranger, kaféer, affärer av olika slag, apotek och andra aktiviteter i Borlänge och Falun. Ett häfte kostar 260 kr, och för de häften som säljs de första veckorna på terminen får scoutkåren 130 kr per häfte.
Giltighetstiden är ett år, från september 2021 till augusti 2022.

Häftet finns också digitalt. Det innebär att man i stället för det fysiska kuponghäftet laddar ner en app i mobilen, köper en kod som man registrerar och sedan finns samma kuponger i telefonen i stället. Ett häfte kan delas av två telefoner.

Vår förhoppning är att kunna sälja minst två häften/familj. I scouterna har vi inga måsten, vi gör vårt bästa. Den som vill och kan får självklart sälja fler än 2 häften.
Det här året är såklart påverkat av pandemin, men vi får försöka att hålla igång de sätt vi har att få in pengar till verksamheten samt gynna både lokala företag och scouterna.

Några exempel på restauranger och affärer som är med i årets häfte:
American Takeaway, Subway, Fresh Bar, Intersport, Flügger Färg, Indiska, Bikbok, Väskcentrum, CircleK, flera apotek och många andra.

Julbord på Hyttstugan, nyårsmeny från Dalasalen, rabatt hos ICA Slätta samt Falan och entré till 2047 Science center är ytterligare några exempel.

Det går bra att titta på www.restaurangchansen.se och klicka vidare på Material och sedan Dalarna för att se vilka kuponger som finns i häftet.

Beställning:
Beställ dina häften så snart som möjligt, helst via e-post. Vi kommer att dela ut dem till er som beställt så fort vi kan från 1 september.

Skriv gärna både förälders och scoutens namn i beställningen, samt avdelning.

Frågor och beställningar:

Maria Wikblad (TG-scouter)
0243-85411, 073-094 84 76
stig.wikbladtelia.com
Jonas Wittink (Sifferbo-scouter)
070-768 79 38
jonaswittinkgmail.com

Ladda hem informationsbrevet.


© 2003-2021 Borlänge Scoutkår. Styrelsen